Codis

Nick van den Broek, 19 jaar uit Middelburg produceert onder de naam Codis.  Al 5 jaar maakt hij muziek in verschillende genres.

Codis haalt zijn inspiratie uit artiesten zoals Oliver Heldens, Afrojack en Tiesto. Nadat hij 4 jaar zijn muziek op Soundcloud had staan was hij real voor zijn eerste officiële release op Spotify, zodat hij meer mensen met zijn muziek kon bereiken. In deze periode wist hij nog niet echt in welk genre hij zich thuis voelde en experimenteerde door heel veel verschillende stijlen muziek te gaan maken. Hierdoor kreeg hij veel kennis van productie technieken in verschillende genres.

In 2018 luisterd Codis veel naar Toman, Chris Stussy & Wade. En eind 2018 had hij zijn eerste Tech-House release  The Cycle.  Omdat hij bekend was in verschillende genres vindt hij het nog steeds leuk om uitstapjes te maken naar Hiphop en trap. Zoals hij zelf zegt vindt hij het belangrijk om origineel te blijven en af te wijken van standaard Hiphop beats. Dit doet hij ook met zijn eigen muziek.

Codis maakt naast zijn eigen werk beats voor Hieronymooz. 14 Mei release zij hun eerste single Brief die je hier kunt presaven.

Presave Brief

Volg Codis op Instagram