Nieuwe generatie uit Middelburg

Gepubliceerd op 2 maart 2020 om 19:28

Muziek is van de jeugd wordt er weleens gezegd. En de jeugd is de toekomst. De eerste nieuwe artiesten staan nu op om hun stem te laten horen.

 

Hiphop evolueert met de tijd mee en dat is maar goed ook. Young boys hebben nu een hele andere kijk op muziek dan de old heads van toen en dat hoor je terug.

ZeelandHiphop wil de jeugd graag een platform geven waar zij gezien kunnen worden en waar zij hun muziek de wereld in kunnen slingeren. 

We gaan dit jaar een aantal nieuwe artiesten aan jullie voorstellen en we beginnen met DXMOUN. (Dee X Moun uitgesproken).

 

21-03 komt zijn eerste single uit die hij in samenwerking met Yung Lucai geschreven heeft. De single heeft een frisse sound van nu met hier en daar wat Drum n Bass invloeden. 

DXMOUN heeft samen met zijn vrienden uit Middelburg nog veel meer muziek klaar liggen waar we later dit jaar nog meer van zullen horen.  Volg hem alvast op instagram

Na de release van zijn single zullen we bekend maken wie de volgende opkomende artiest zal zijn. De single is alvast te presaven via deze link. 

👉PRESAVE👈


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.