Beatyard krijgt extra middelen

Gepubliceerd op 1 maart 2020 om 15:42

The Beatyard gaat zijn 5e editie tegemoet op 29 maart in Kaffee t Hof. Deze edities zijn mogelijk gemaakt omdat er tijd en energie in wordt gestoken door een aantal personen die een passie hebben voor muziek & beats en dit graag delen met like-minded people.


Om het concept The Beatyard te kunnen uitbreiden en doorontwikkelen zijn Chris Smith 'DJ Vindictiv", Tom Wattel "To-Wa", Richard Mars "ZeelandHiphop" en Tessa Sonnemans "Kunsteducatie Walcheren / Cultuurkwadraat" tussen kerst en oud en nieuw samengekomen om een projectplan te schrijven om aanspraak te maken op financiële ondersteuning.

Het Fonds voor Cultuurparticipatie en het VSB Fonds vinden dat The Beatyard goed bezig is en hebben ons projectplan en subsidieaanvragen goedgekeurd!

Dit betekent dus dat er nieuwe kansen en ontwikkelingen zijn voor het komende jaar die we graag met jullie willen delen. Het enige wat jullie hoeven te doen is aanwezig te zijn bij ons volgende The Beatyard event want daar brengen wij jullie op de hoogte van onze plannen. 29 maart 12:00-17:00 Kaffee ‘t Hof Middelburg. 👊

👉 EVENT LINK 👈


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.