THE BEATYARD

Gepubliceerd op 14 januari 2020 om 23:05

The beatyard is de ideale speeltuin voor de beatmaker en producer uit Zeeland. Van zolderkamer naar het podium in een ontspannen huiskamer sfeer is het concept.

In 2018 kregen Tom Wattel & Chris 'Vindictiv' Smith het idee om iets te gaan betekenen voor de beatmakers & producers uit de regio. The beatyard is een 3 maandelijks bijeenkomst op een Zondag middag in Kaffee 't Hof waar beatmakers hun beats kunnen showcasen. 

Eind 2018 was daar de kick off met editie #1. Rebl-one, Sayswho¿ en Jailo draaiden hun beats voor een klein maar gezellig publiek. 

2019 telde 3 edities en bij elke editie zag je de interactie tussen publiek en beatmaker groeien. Ook het bezoekersaantal liep op. 

Elke editie telt 3 of 4 beatmakers die op hun eigen manier hun beats kunnen laten horen. Het genre is niet zo belangrijk zolang het maar beats zijn. Peace, love & Unity zijn de keywords van The Beatyard.

De eerste editie van 2020 staat nmiddels gepland op 29 Maart. Wederom staan er 4 beatmakers die van 13:00 tot 17:00 hun kunsten gaan vertonen. Zeker de moeite om langs te komen. 

Facebook event.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.